Εργαστήρια Προβληματισμού

H Aναπτυξιακή Εταιρεία ΟΑΣΕ ΑΕ αναδεικνύει καινοτόμες πρωτοβουλίες που αναπτύσσονται στην ύπαιθρο. Στηρίζει καλές πρακτικές που αναπτύσσονται στον αγροτικό χώρο. Ενθαρρύνει αλλά και αναλαμβάνει  αναπτυξιακές πρωτοβουλίες  ως «Τοπικός Εμψυχωτής».

Εργαστήρια - Προβληματισμού

Για το σκοπό αυτό έχει δημιουργήσει τον θεσμό των ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΩΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟΥ, όπου διοργανώνονται δραστηριότητες και εκδηλώσεις με την συμμετοχή καλών πρακτικών, εμπειρογνωμόνων, επιστημόνων και τοπικών φορέων για ανταλλαγή πληροφοριών και τεχνογνωσίας.  Μέχρι στιγμής έχουν δημιουργηθεί  τα παρακάτω:

 

  1. Το Παραγωγικό Δυναμικό της Υπαίθρου και το Πρόγραμμα CLLD-LEADER
  2. Παρνασός - Ενα Βουνό 4 Εποχές -Το πρόγραμμα CLLD-LEADER
  3. Πολυλειτουργικά Αγροκτήματα & CLLD-LEADER
  4. Κτηνοτρόφοι και το Πρόγραμμα CLLD-LEADER
  5. Κοινωνική Οικονομία και το πρόγραμμα CLLD-LEADER
  6. Oμιλος Επιχειρηματιών Παρνασσού -Το πρόγραμμα CLLD-LEADER
  7. Ενεργειακές Κοινότητες στις Ορεινές περιοχές - Διημερίδα στα Αγραφα
  8. Ορεινά Μονοπάτια-Ορεινές Διαδρομές
  9. Δίκτυο Φορέων Κοινωνικής & Αλληλέγγυας Οικονομίας και CLLD-LEADER
  10. Τσίπουρο ή Τσικουδιά.

world  Οργανισμός Ανάπτυξης Στερεάς Ελλάδας-Ανώνυμη Αναπτυξιακή Εταιρεία ΟΤΑ - ΟΑΣΕ

   Γραφεία Εταιρείας
   Kεντρικά Γραφεία: Mιαούλη 8, 35133 Λαμία, τηλ./fax: 22310-66553, e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε., Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
   Γραφεία Αμφίκλειας: Πλατεία Δημαρχείου, τηλ./fax: 22340-22588,  e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
   Γραφεία Βοιωτίας: Σοφοκλέους 62, 32100 Λιβαδειά, τηλ./fax: 22610-89960, e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
   Γραφεία Eύβοιας: Χαινά 93, 34100 Εύβοια, τηλ.: 22210-60244, e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.