Δραστηριότητες

Διημερίδα για την Ανάπτυξη της Ορεινής Ζώνης
 
Ο ΟΑΣΕ διοργάνωσε στις 1 και 2 Δεκεμβρίου 2016 Διημερίδα – Εργαστήριο  Προβληματισμού με θέμα «Εναλλακτικές δράσεις στην ορεινή ζώνη του ΠΑΡΝΑΣΟΥ-ΟΙΤΗΣ» με την συμμετοχή Περιβαλλοντικών Οργανώσεων, Ορειβατικών Συλλόγων και Επαγγελματιών του ορεινού τουρισμού.

Παρνασός - Ενα Βουνό 4 Εποχές -Το πρόγραμμα CLLD-LEADER

Στόχος του Εργαστηρίου ήταν η Δικτύωση των Εναλλακτικών Φορέων με τους Επαγγελματίες της περιοχής, η ανάδειξη της περιοχής και η Ανάπτυξη κοινών δράσεων στην περιοχή. Τον συντονισμό του Εργαστηρίου είχαν οι κ.κ. Βασίλης Τσιτσιρίγκος (Δ/ντής του ΟΑΣΕ) και Δημήτρης Χατζαντώνης Δρ.Οικονομολόγος  (Συνεργάτης του ΟΑΣΕ).

Αφίσσα

Πρόγραμμα

world  Οργανισμός Ανάπτυξης Στερεάς Ελλάδας-Ανώνυμη Αναπτυξιακή Εταιρεία ΟΤΑ - ΟΑΣΕ

   Γραφεία Εταιρείας
   Kεντρικά Γραφεία: Mιαούλη 8, 35133 Λαμία, τηλ./fax: 22310-66553, e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε., Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
   Γραφεία Αμφίκλειας: Πλατεία Δημαρχείου, τηλ./fax: 22340-22588,  e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
   Γραφεία Βοιωτίας: Σοφοκλέους 62, 32100 Λιβαδειά, τηλ./fax: 22610-89960, e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
   Γραφεία Eύβοιας: Χαινά 93, 34100 Εύβοια, τηλ.: 22210-60244, e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

logotypes oase 5logo Q check