Στόχοι - Σκοποί
Στόχοι - Σκοποί

Οι σκοποί του Οργανισμού Ανάπτυξης Στερεάς Ελλάδας είναι:

  • Η προώθηση της επιχειρηματικής, οικονομικής και γενικότερα βιώσιμης ανάπτυξης των Δήμων και Κοινοτήτων της Στερεάς Ελλάδας.
  • Η ανάπτυξη δραστηριοτήτων προστασίας του περιβάλλοντος και η συμμετοχή της εταιρείας σε αντίστοιχα προγράμματα και εφαρμογή πολιτικών σε διαδημοτικό και ευρύτερο γεωγραφικό χώρο.
  • Η επιστημονική-τεχνική υποστήριξη των Δήμων/Κοινοτήτων Στ. Ελλάδας και των ενώσεων τους.
  • Η μελέτη, οργάνωση, υλοποίηση Τοπικών, Περιφερειακών, Εθνικών και Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων που αναφέρονται στην ανάπτυξη των περιοχών της Στερεάς Ελλάδας ή και άλλων περιοχών της χώρας ή και περιοχών άλλων χωρών, αυτοτελώς ή σε συνεργασία με αντίστοιχους φορείς.

 

Ο ΟΑΣΕ ΑΕ  στα 15 έτη της λειτουργίας του είχε συμβολή στην υλοποίηση δεκάδων συγχρηματοδοτούμενων ενεργειών με επιτόπια παρουσία σε ολόκληρη την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας,

  • συμβάλλοντας στην τοπική ανάπτυξη,
  • συμβάλλοντας στην τοπική ανάπτυξη,
  • υποστηρίζοντας επενδυτικές δραστηριότητες,
  • ενεργοποιώντας την τοπική οικονομία
  • βελτιώνοντας τις συνθήκες για τη συγκράτηση του πληθυσμού ιδιαίτερα στις ορεινές και απομακρυσμένες περιοχές.

world  Οργανισμός Ανάπτυξης Στερεάς Ελλάδας-Ανώνυμη Αναπτυξιακή Εταιρεία ΟΤΑ - ΟΑΣΕ

   Γραφεία Εταιρείας
   Kεντρικά Γραφεία: Mιαούλη 8, 35133 Λαμία, τηλ./fax: 22310-66553, e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε., Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
   Γραφεία Αμφίκλειας: Πλατεία Δημαρχείου, τηλ./fax: 22340-22588,  e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
   Γραφεία Βοιωτίας: Σοφοκλέους 62, 32100 Λιβαδειά, τηλ./fax: 22610-89960, e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
   Γραφεία Eύβοιας: Χαινά 93, 34100 Εύβοια, τηλ.: 22210-60244, e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

logotypes oase 5logo Q check