Στόχοι - Σκοποί

Οι σκοποί του ΟΑΣΕ είναι:

  • Η προώθηση της επιχειρηματικής, οικονομικής και γενικότερα βιώσιμης ανάπτυξης των Δήμων και Κοινοτήτων της Στερεάς Ελλάδας.
  • Η ανάπτυξη δραστηριοτήτων προστασίας του περιβάλλοντος και η συμμετοχή της εταιρείας σε αντίστοιχα προγράμματα και εφαρμογή πολιτικών σε διαδημοτικό και ευρύτερο γεωγραφικό χώρο.
  • Η επιστημονική-τεχνική υποστήριξη των Δήμων/Κοινοτήτων Στ. Ελλάδας και των ενώσεων τους.
  • Η μελέτη, οργάνωση, υλοποίηση Τοπικών, Περιφερειακών, Εθνικών και Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων που αναφέρονται στην ανάπτυξη των περιοχών της Στερεάς Ελλάδας ή και άλλων περιοχών της χώρας ή και περιοχών άλλων χωρών, αυτοτελώς ή σε συνεργασία με αντίστοιχους φορείς.

Στόχοι Stoxoi2


Ο ΟΑΣΕ στα 15 έτη της λειτουργίας του, σχεδίασε και υλοποίησε σημαντικά Ολοκληρωμένα Προγράμματα στην Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας ύψους περίπου 300.000.000€, προωθώντας την Τοπική και Περιφερειακή Ανάπτυξη.

Μέσω των προγραμμάτων του ΟΑΣΕ, υλοποιηθήκαν δεκάδες Επενδύσεις στις ΜΜΕ της περιφέρειας, δημιουργήθηκαν δεκάδες νέες Μονάδες, στους τομείς του Αγροτουρισμού, της Μικρής Βιοτεχνίας, και της Μεταποίησης Αγροτικών Προιόντων, και αρκετά έργα της Τοπικής Αυτοδιοίκησης σε όλους τους ΟΤΑ, στις Ορεινές-Μειονεκτικές περιοχές της περιφέρειας. Ταυτόχρονα ο ΟΑΣΕ ανέλαβε σημαντικές πρωτοβουλίες για Πιλοτικές και Καινοτόμες δράσεις στον αγροτικό χώρο.

world  Οργανισμός Ανάπτυξης Στερεάς Ελλάδας-Ανώνυμη Αναπτυξιακή Εταιρεία ΟΤΑ - ΟΑΣΕ

   Γραφεία Εταιρείας
   Kεντρικά Γραφεία: Πλατεία Δημαρχείου, 35002 Αμφίκλεια Φθιώτιδας τηλ./fax: 22340-22588, e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
   Γραφεία Βοιωτίας: Σοφοκλέους 62, 32100 Λιβαδειά, τηλ./fax: 22610-89960, e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
   Γραφεία Eύβοιας: Χαινά 93, 34100 Εύβοια, τηλ.: 22210-60244, e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

logotypes oase 5logo Q check