Κοινωνική Οικονομία

Το πρόγραμμα για την Κοινωνική Οικονομία και τον Συνεργατισμό στις ορεινές περιοχές ύψους 600.000€,  είναι πρόγραμμα Διαπεριφερειακής Συνεργασίας και υλοποιείται με άλλες 13 Αναπτυξιακές Εταιρείες της  Ελλάδας.

Κοινωνική Οικονομία 1Koinoniki oikonomia2

 

Αφορά δράσεις στήριξης του Συνεργατισμού και της Κοινωνικής Οικονομίας στις Ορεινές Περιοχές, στήριξη της επιχειρηματικότητας και ανάληψης δράσης για δημιουργία απασχόλησης από  συλλογικά σχήματα (ΚΟΙΝΣΕΠ, Συνεταιρισμοί κ.α.).  Το πρόγραμμα θα υλοποιηθεί στην περίοδο 2016-2023.

Για περισσότερες πληροφορίες για το πρόγραμμα για την Κοινωνική Οικονομία και τον Συνεργατισμό πατήστε εδώ.

Δράσεις του ΟΑΣΕ για την Κοινωνική Οικονομία και τον Συνεργατισμό:

Ημερίδα  για την Κοινωνική Οικονομία και τον Συνεργατισμό - Γραβιά Φωκίίδας - πατήστε εδώ.

Για την Αφίσσα της ημερίδας πατήστε εδώ.

Για περισσότερες Πληροφορίες της ημερίδας δείτε τις σχετικές παρουσιάσεις εδώ και το Video εδώ. 

Για να δείτε τους Φορείς Κοινωνικής Οικονομίας της περιοχής Παρνασσού Οίτης, πατήστε εδώ.

world  Οργανισμός Ανάπτυξης Στερεάς Ελλάδας-Ανώνυμη Αναπτυξιακή Εταιρεία ΟΤΑ - ΟΑΣΕ

   Γραφεία Εταιρείας
   Kεντρικά Γραφεία: Πλατεία Δημαρχείου, 35002 Αμφίκλεια Φθιώτιδας τηλ./fax: 22340-22588, e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
   Γραφεία Βοιωτίας: Σοφοκλέους 62, 32100 Λιβαδειά, τηλ./fax: 22610-89960, e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
   Γραφεία Eύβοιας: Χαινά 93, 34100 Εύβοια, τηλ.: 22210-60244, e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.