Δραστηριότητες
 • 01
 • 02
 • 03
 • 04
 • 05
 • 06
 • 07
 • 08
 • 09
 • 10
 • 11
 • 12
 • 13

Simple Image Gallery Extended

Αναπτυξιακή Πρωτοβουλία

ΟΡΕΙΝΑ ΜΟΝΟΠΑΤΙΑ – ΟΡΕΙΝΕΣ ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ στην Κεντρική Ελλάδα

ΟΡΕΙΝΑ ΜΟΝΟΠΑΤΙΑ – ΟΡΕΙΝΕΣ ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ στην Κεντρική Ελλάδα, είναι το θέμα που ανέλαβε να αναδείξει η  Αναπτυξιακή εταιρεία ΟΑΣΕ σε ημερίδα στην θέση ΒΡΥΖΕΣ στην Φωκίδα στις 3-11-2018, με την συμμετοχή όλων των Φορέων της περιοχής. 

Χάρτης - Ορεινά Μονοπάτια - Ορεινές Διαδρομές στην Κεντρική Ελλάδα

Στόχος της ημερίδας είναι η ενεργοποίηση της Αυτοδιοίκησης, των Τοπικών Φορέων και των Φορέων Περιβάλλοντος  της Ρούμελης, σε μια προσπάθεια ανάληψης από κοινού δράσεων για την ανάδειξη και την προβολή της ταυτότητας της ορεινής ζώνης, στο εξωτερικό της περιβάλλον .
Αναλυτικά Το ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟΥ και ΔΡΑΣΗΣ είχε ως εξής.

ΟΡΕΙΝΑ ΜΟΝΟΠΑΤΙΑ – ΟΡΕΙΝΕΣ ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ - Πρόσκληση

Για να κατεβάσετε το πρόγραμμα της ημερίδας πατήστε εδώ.

Για να κατεβάσετε την παρουσίαση του προγράμματος "Επαυξημένη περιήγηση στους Εθνικούς Δρυμούς" πατήστε εδώ.

Παρουσιάσεις ημερίδας

Πατήστε στους παρακάτω συνδέσμους για να κατέβασετε την αντίστοιχη παρουσίαση από την ημερίδα:

 

Για να δείτε τις φωτογραφίες από την ημερίδα, πατήστε εδώ.

Για να δείτε στιγμιότυπα (video - STAR Κεντρικής Ελλάδας) από την ημερίδα, πατήστε εδώ. 

Ο ΟΑΣΕ σε συνέχεια του 1ου Ανοικτού Εργαστηρίου για την Επιχειρηματικότητα στις 3-9-2016 στην Αμφίκλεια Φθιώτιδας, διοργάνωσε το  Εργαστήριο για την Δημιουργία ενός ΟΜΙΛΟΥ ΕΠΙΧΕΙΡΜΑΤΙΩΝ, στο Οινοποιείο  ΕΡΩΧΟΣ του Ν. Αργυρίου (ΠΓΕ Παρνασσού), στις 14-2-2018. Στόχος του Εργαστηρίου ήταν η δικτύωση των Επιχειρηματιών της περιοχής. 

Oμιλος Επιχειρηματιών Παρνασσού -Το πρόγραμμα CLLD-LEADER

Στο εργαστήριο μετείχαν 30 επιχειρηματίες της περιοχής Παρνασσού και Οίτης, ενώ τον συντονισμό του Εργαστηρίου είχαν οι κ.κ. Νίκος Αργυρίου (Οινοποιείο ΕΡΩΧΟΣ), Βασίλης Τσιτσιρίγκος (Δ/ντής του ΟΑΣΕ) και Δημήτρης Χατζαντώνης Δρ.Οικονομολόγος  (Συνεργάτης του ΟΑΣΕ)   

Για περισσότερες πληροφορίες δες την παρουσίαση του Εργαστηρίου &  Φωτογραφικό Υλικό

 Οργανώθηκε στις 1 και 2 Ιουνίου 2018 Διημερίδα – Εργαστήριο  Προβληματισμού με θέμα «Ενεργειακές Κοινότητες στις Ορεινές περιοχές», με την συμμετοχή του Δικτύου Πίνδος, του Δήμου Αγράφων και τεσσάρων Αναπτυξιακών Εταιρειών μεταξύ των οποίων και του ΟΑΣΕ

Ενεργειακές Κοινότητες στις Ορεινές περιοχές - Διημερίδα στα Αγραφα.

Για περισσότερες πληροφορίες δες το πρόγραμμα, την παρουσίαση του Εργαστηρίου & το Φωτογραφικό Υλικό

Το εργαστήριο για την προοπτική της Kτηνοτροφίας και την Mεταποίηση των προσόντων  ζωικής προέλευσης στην περιοχή Παρνασσού και  Οίτης διοργανώθηκε από τον ΟΑΣΕ στην Αμφίκλεια Φθιώτιδας.

Κτηνοτρόφοι και το Πρόγραμμα CLLD-LEADER

Συμμετείχαν Επαγγελματίες Κτηνοτρόφοι, Τυροκόμοι, τα Σφαγεία  της Κεντρικής Ελλάδας, Εμπειρογνώμονες του ΕΛΓΟ ΔΗΜΗΤΡΑ, ο Πρόεδρος του ΕΛΓΟ Δημητρα κ Καρέτσος και εκ μέρους του ΟΑΣΕ οι Β.Τσιτσιρίγκος, ο Δ. Χατζαντώνης και Δ Σφακιανός (Οικονομολόγοι-συνεργάτες του ΟΑΣΕ).

Πρόσκληση

Για περισσότερες πληροφορίες παρακολουθείστε το σχετικό VIDEO

Με ιδιαίτερη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η Ημερίδα – Εργαστήριο Προβληματισμού  «ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ-ΣΥΝΕΡΓΑΤΙΣΜΟΣ-ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ CLLD-LEADER : ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΟΠΤΙΚΕΣ» στην Γραβιά Φωκίδας στις 10-2-2018 από την Αναπτυξιακή Εταιρεία ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ (ΟΑΣΕ) που υλοποιεί το πρόγραμμα CLLD-LEADER στην περιοχή του Παρνασσού και της Οίτης στην Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας.

Κοινωνική Οικονομία -Το πρόγραμμα CLLD-LEADER

Η διοργάνωση του Εργαστηρίου Προβληματισμού από την Αναπτυξιακή εταιρεία ΟΑΣΕ, σε μια κατ’ εξοχή αγροτική περιοχή αποτέλεσε μια εξαιρετική καλή και πρωτοποριακή πρακτική.  Επιδίωξη της Αναπτυξιακής Εταιρείας ΟΑΣΕ ήταν «να δώσει βήμα» σε υπάρχουσες ΚΟΙΝΣΕΠ της ελληνικής περιφέρειας να παρουσιάσουν την δράση τους, να ανταλλάξουν εμπειρίες, να εντοπιστούν προβλήματα και να προσδιοριστούν δυνατότητες των Κοινωνικών Επιχειρήσεων. Να υπάρξει η δικτύωση των Κοινωνικών Επιχειρήσεων και των Συλλογικών σχημάτων στην περιφέρεια και τέλος να παρουσιαστεί το πρόγραμμα CLLD-LEADER και οι ευκαιρίες χρηματοδότησης.   


Την ημερίδα άνοιξαν με ομιλίες τους, οι Δήμαρχοι Α. Παναγιωτόπουλος (Δελφών), Γ. Γώγος (Αμφίκλειας-Ελάτειας) οι αντιδήμαρχοι Θ. Αρναούτογλου (Λαμιέων), Γ. Γεωργίου, Μ. Ανδρεοπούλου, Ε. Κοτσάνου (Δελφών), ο Β. Κατσιφός Γραμματέας της ΠΕΔ, ο Δ. Χριστοδούλου–Εκπρόσωπος της Περιφέρειας, ο Βάϊος Κουτής -εκπρόσωπος του Ελληνικού Δικτύου των Αναπτυξιακών εταιρειών όλης της χώρας, ο  πρόεδρος της ΤΚ Γραβιάς Θ. Αβράμπος, ο Δημ Σύμβουλος Επταλόφου Β. Πανάγος και άλλοι εκπρόσωποι της Αυτοδιοίκησης-Tοπικών-Συλλογικών φορέων. Όλοι σημείωσαν την στήριξη από την πλευρά της Αυτοδιοίκησης της κοινωνικής επιχειρηματικότητας και της συνεργασίας στην ύπαιθρο.

Η «αυτοπαρουσίαση» της δράσης των ΚΟΙΝΣΕΠ με δεκάλεπτες εισηγήσεις και των άλλων συλλογικών σχημάτων και συνεταιρισμών, κράτησαν αμείωτο το ενδιαφέρον και προξένησαν ένα ζωηρό διάλογο μέχρι το τέλος της ημερίδας, στην οποία μετείχαν περί τα 80 άτομα, ενώ υπήρχε έκθεση-διάθεση τοπικών προϊόντων από τις ΚΟΙΝΕΣΠ.
Την ημερίδα συντόνισε ο Δ/ντής της ΟΑΣΕ Βασ. Τσιτσιρίγκος και ο Δημ.Χατζαντώνης- Δρ. Οικονομολόγος συνεργάτης του ΟΑΣΕ, ενώ την παρουσίαση του LEADER και των δράσεων του Συνεργατισμού  παρουσίασε ο Οικονομολόγος του ΟΑΣΕ Δ. Σφακιανός.

Στην ημερίδα παρουσίασαν την δράση τους,  τρείς (3)  ΚΟΙΝΣΕΠ παραγωγικού σκοπού : Η Άννα Ράπτη την  ΚΟΙΝΣΕΠ  “ΘΗΜΩΝΙΑ” (Τιθορέα Φθιώτιδας), η Ε. Αθανασοπούλου την ΚΟΙΝΣΕΠ «ΕΡΚΥΝΑ» (Λιβαδειά Βοιωτίας), η Νομικού Πόπη την ΚΟΙΝΣΕΠ “ΞΥΛΟ & ΠΑΡΑΔΟΣΗ” (Παύλιανη Φθιώτιδας).  Η Β.Ταμπάκη παρουσίασε τον-με ιδιαίτερη και πολύμορφη τριακονταετή δράση-Κοινωνικό Συνεταιρισμό ΚΟΙΣΠΕ Γ. ΒΟΛΙΚΑΣ (Άμφισσα Φωκίδας) καθώς και ο Α.Θεοδωρόπουλος την Κοινοπραξία «ΣΥΝ-ΔΕΛΦΥΣ» (Άμφισσα Φωκίδας). Μία πρωτότυπη ΚΟΙΝΣΕΠ Αθλητικής Δράσης–Εθελοντισμού-Πολιτισμού παρουσίασε ο περιφερειακός σύμβουλος Κ. Αποστολόπουλος (ΕΡΙΒΩΛΟΣ ΦΘΙΑ-Λαμία Φθιώτιδας), ενώ εντυπωσίασε με τον δυναμισμό της ως παράδειγμα και καλή πρακτική, η ΚΟΙΝΣΕΠ “ΚΗΠΟΔΗΜΙΟΥΡΓΙΕΣ” (Γ.Σιδέρης) από τα Τρίκαλα με δραστηριότητα στην Κηποτεχνική και 9 Εργαζόμενους. Ο Β. Μπέλλης - Δ/ντής της Αναπτυξιακής Καρδίτσας παρουσίασε το Οικοσύστημα Συνεργατισμού που έχει δημιουργήσει η Αναπτυξιακή Καρδίτσας που στηρίζει 40 περίπου Κοινωνικές Συνεταιριστικές Επιχειρήσεις.  Σημαντική ήταν η παρέμβαση του εκπροσώπου της Διαχειριστικής Αρχής του ΠΕΠ Στερεάς Ελλάδας Γ.Κούτσικου, που αναφέρθηκε στις δράσεις του ΠΕΠ Στερεάς για το ανθρώπινο δυναμικό μέσω του Ευρωπαϊκού Κοινωνικού Ταμείου, ο οποίος μετέφερε την ολόπλευρη στήριξη του ΠΕΠ και του Περιφερειάρχη στις πρωτοβουλίες που αφορούν την απασχόληση και τον συνεργατισμό.

Ο Χρ. Γκρέκος από την Κοινωνική Επιχείρηση των ΟΤΑ - ΑΜΚΕ «Δίκτυο ΟΤΑ ΠΙΝΔΟΣ» παρουσίασε τα χρηματοδοτικά εργαλεία που έχουν στη διάθεσή τους οι ΚΟΙΝΣΕΠ και οι συλλογικοί φορείς.

Στον Εργαστήριο πήραν μέρος Τοπικά Συλλογικά Σχήματα - Φορείς και πρωτοβουλίες, που εξετάζουν το ενδεχόμενο να μετεξελιχτούν σε Επιχειρήσεις της Κοινωνικής Οικονομίας όπως ο Πολιτιστικός Σύλλογος Νέων Γραβιάς (Γ.Μανανάς), Ομάδα Επιχειρηματιών Παύλιανης (Γ.Ρηγάκης), ο Σύλλογος Γυναικών Καστελλίων με την Πρόεδρο Ε. Λευκαδίτη κ.λ.π.

Στον διάλογο, καταγράφηκαν τα προβλήματα και οι προοπτικές που ανοίγονται, η ανάγκη δικτύωσης των ΚΟΙΝΣΕΠ,  η συνέργεια των προγραμμάτων.
Συνοψίζοντας την συζήτηση ο Δ/ντής της Αναπτυξιακής Εταιρείας ΟΑΣΕ Β. Τσιτσιρίγκος και ο Δ.Χατζαντώνης, τόνισαν ότι η Αναπτυξιακή Εταιρεία ΟΑΣΕ θα συνεχίσει τις πρωτοβουλίες στήριξης της Κοινωνικής Αλληλέγγυας Οικονομία και του Συνεργατισμού στην ύπαιθρο.  Ήδη μαζί με άλλες Δεκατρείς (13)  Αναπτυξιακές Εταιρείες από όλη την Ελλάδα υλοποιούμε το πρόγραμμα ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ-ΣΥΝΕΡΓΑΤΙΣΜΟΣ στην ύπαιθρο ύψους 600.000€, και σύντομα θα αναλάβουμε και άλλες πρωτοβουλίες στην περιφέρεια.

Κατέληξαν δε, στην πρόταση δημιουργίας άτυπης Ομάδας Εργασίας με τις Κοινωνικές Επιχειρήσεις που ανταποκρίθηκαν, προκειμένου μέσα από μια χαλαρή μορφή διασύνδεσης να συντονιστούν τα περαιτέρω βήματα και να διαμορφωθεί έτσι ένας «Χώρος Διαλόγου» για κοινές πρωτοβουλίες. Στόχος πάντα είναι η  ενδυνάμωση των συλλογικών σχημάτων, η υποκίνηση ανάληψης δράσης των Κοινωνικών Επιχειρήσεων, η Απασχόληση στην ελληνική περιφέρεια.  

 

Πρόσκληση

Για περισσότερες Πληροφορίες δείτε τις σχετικές παρουσιάσεις και το Video.

ΑNOIKTO EΡΓΑΣΤΗΡΙΟ για την ανάδειξη του νέου παραγωγικού δυναμικού της υπαίθρου, διοργάνωσε ο ΟΑΣΕ στα πλαίσια της διαμόρφωσης της Στρατηγικής του Προγράμματος «Τοπική Ανάπτυξη με Πρωτοβουλία Τοπικών Κοινοτήτων-CLLD/LEADER» στην Αμφίκλεια.

Tο Παραγωγικο δυναμικό της Υπαίθρου & το CLLD-LEADER

Με ιδιαίτερη επιτυχία από άποψη συμμετοχής Επιχειρήσεων και θεμάτων που αναδείχτηκαν,  πραγματοποιήθηκε το Ανοικτό  Εργαστήριο Προβληματισμού και Διαβούλευσης που διοργάνωσε ο ΟΑΣΕ με την αυτοπαρουσίαση επιχειρήσεων στην Αμφίκλεια στις 3-9-2016.

Στο  εργαστήριο στο οποίο συμμετείχαν περί τα 45 άτομα, δέκα πέντε (15)  επιχειρήσεις της ευρύτερης περιοχής και από όλους τους κλάδους της τοπικής οικονομίας (Μεταποίηση πρωτογενούς παραγωγής, Εστίαση, Αγροκτήματα, Τοπικά Προϊόντα και Εμπορία Προϊόντων Ποιότητας,, Βιοτεχνία, Αγροτουρισμός, Συλλογικοί φορείς κ.λπ.) παρουσίασαν τις  δραστηριότητές τους, τα προβλήματα και τις προοπτικές. Στην συζήτηση μετείχε ο Δήμαρχος Αμφίκλειας κ. Γ. Γώγος ο οποίος τόνισε την αξία ενίσχυσης της τοπικής επιχειρηματικότητας στα πλαίσια του εγχειρήματος που κάνει ο Δήμος και η Αναπτυξιακή Εταιρεία για την ένα CLLD/LEADER  για την ανασυγκρότηση του τοπικού  παραγωγικού συστήματος και της τοπικής οικονομίας, και των χωριών.

Οι Επιχειρηματίες παρουσίασαν ο καθείς ξεχωριστά με 10λεπτες ομιλίες αναλυτικά την δραστηριότητα που αναπτύσσουν, την διάθεση των προϊόντων, τα δυνατά και αδύνατα σημεία της δράσης τους.   Οι συντονιστές του Εργαστηρίου κ. Δ.Χατζαντώνης-Δρ. Οικονομικής των Επιχειρήσεων και Θ.Ζαχαρόπουλος –Πρ. του ΕΙΑΔ, επισήμαναν την ένταξη των  πρωτοβουλιών των ΜΜΕ στην αναπτυξιακή προσπάθεια που καταβάλει ο Δήμος και ο ΟΑΣΕ, ενώ επεσήμαναν, την ανάγκη δικτύωσης των Μικρών Επιχειρήσεων για την τοποθέτηση των προϊόντων σε ευρύτερες   αγορές. Με τις κινήσεις αυτές, αναδεικνύονται ταυτόχρονα τα δυνατά σημεία της περιοχής.

Την συζήτηση έκλεισε ο Β. Τσιτσιρίγκος Δ/ντής του ΟΑΣΕ επισημαίνοντας την παρουσία του νέου  παραγωγικού δυναμικού στο Εργαστήριο αυτό,  αλλά και την ανάγκη δικτύωσης των δράσεων για να αντιμετωπιστεί το μικρό μέγεθος των Επιχειρήσεων. Ταυτόχρονα έθεσε τις προτάσεις  συνεργασίας, και την μονιμοποίηση του ΦΟΡΟΥΜ Επιχειρηματικότητας στην περιοχή. Στο σχεδιαζόμενο CLLD/LEADER θα αναδείξουμε την καινοτομία, την τεχνογνωσία και την ταυτότητα της περιοχής, ενώ η έγκριση του προγράμματος θα βοηθήσει στην αναπτυξιακή διαδικασία στην περιοχή. 

Οι επιχειρήσεις που συμμετείχαν ήταν:

 • Nίκος Αργυρίου - Αγρόκτημα-Οινοποιείο  (περιοχή Παρνασσού)
 • Κώστας Μώρος - ΑΓΡΟΚΤΗΜΑ ΑΜΦΙΚΑΙΑ  (περιοχή  Τιθορέας)
 • Θύμιος Θάνος - Τυροκομική Μονάδα (περιοχή Παρνασσού)
 • Γιάννης Μπαλωμένος - Εργαστήριο Ζυμαρικών (περιοχή Αμφίκλειας)  
 • Θεοδώρα Σταμάτη - Κατάστημα Τοπικών Προιόντων (Αγόριανη) 
 • Πλακάκης Γιώργος - Κτηνοτροφική  Φάρμα (περιοχή Αμφίκλειας)
 • Γιώργης Ξηρομερίτης - Επαγγελματίας (περιοχή Αμφίκλειας) 
 • Δώρα Λάππα  - Συνεταιρισμός  Μελισσοκομίας –ΜΕΛΙΤΕΑΣ (περιοχή Παύλιανη –Οίτη)
 • Στρογγύλης Κώστας  - Κατασκευή Γεωργικών Μηχανημάτων (Αμφίκλεια) 
 • Αντώνης θεοδώρου - Πρότυπο Αγρόκτημα Αρώνειας (περιοχή Τιθορέας)
 • Χονδρός Πάνος - Τυποποίηση Ελαιολάδου - Παραγωγή νέων Προϊόντων (περιοχή Μοδίου)
 • Χρήστος Γαλανός - Βιοτεχνία παραγωγής ΣΤΕΒΙΑ
 • Αφεντάκης Γιάννης - Βιοτεχνία Ζυμαρικών (περιοχή Οίτης)
 • Κεραμάρης Νίκος - Πρόεδρος  του Μελισσοκομικού Συνεταιρισμού ΜΕΛΙΤΤΕΑΣ

Το εργαστήριο προβληματισμού διαβούλευσης έγινε στα πλαίσια του σχεδιαζόμενου Προγράμματος «Τοπική Ανάπτυξη με Πρωτοβουλία Τοπικών Κοινοτήτων-CLLD/LEADER  Παρνασού-Οίτης».

Πρόσκληση εργαστηρίου

Φωτογραφίες εργαστηρίου

Διημερίδα για την Ανάπτυξη της Ορεινής Ζώνης
 
Ο ΟΑΣΕ διοργάνωσε στις 1 και 2 Δεκεμβρίου 2016 Διημερίδα – Εργαστήριο  Προβληματισμού με θέμα «Εναλλακτικές δράσεις στην ορεινή ζώνη του ΠΑΡΝΑΣΟΥ-ΟΙΤΗΣ» με την συμμετοχή Περιβαλλοντικών Οργανώσεων, Ορειβατικών Συλλόγων και Επαγγελματιών του ορεινού τουρισμού.

Παρνασός - Ενα Βουνό 4 Εποχές -Το πρόγραμμα CLLD-LEADER

Στόχος του Εργαστηρίου ήταν η Δικτύωση των Εναλλακτικών Φορέων με τους Επαγγελματίες της περιοχής, η ανάδειξη της περιοχής και η Ανάπτυξη κοινών δράσεων στην περιοχή. Τον συντονισμό του Εργαστηρίου είχαν οι κ.κ. Βασίλης Τσιτσιρίγκος (Δ/ντής του ΟΑΣΕ) και Δημήτρης Χατζαντώνης Δρ.Οικονομολόγος  (Συνεργάτης του ΟΑΣΕ).

Αφίσσα

Πρόγραμμα

world  Οργανισμός Ανάπτυξης Στερεάς Ελλάδας-Ανώνυμη Αναπτυξιακή Εταιρεία ΟΤΑ - ΟΑΣΕ

   Γραφεία Εταιρείας
   Kεντρικά Γραφεία: Mιαούλη 8, 35133 Λαμία, τηλ./fax: 22310-66553, e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε., Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
   Γραφεία Αμφίκλειας: Πλατεία Δημαρχείου, τηλ./fax: 22340-22588,  e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
   Γραφεία Βοιωτίας: Σοφοκλέους 62, 32100 Λιβαδειά, τηλ./fax: 22610-89960, e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
   Γραφεία Eύβοιας: Χαινά 93, 34100 Εύβοια, τηλ.: 22210-60244, e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

logotypes oase 5logo Q check