Δραστηριότητες

Ο ΟΑΣΕ σε συνέχεια του 1ου Ανοικτού Εργαστηρίου για την Επιχειρηματικότητα στις 3-9-2016 στην Αμφίκλεια Φθιώτιδας, διοργάνωσε το  Εργαστήριο για την Δημιουργία ενός ΟΜΙΛΟΥ ΕΠΙΧΕΙΡΜΑΤΙΩΝ, στο Οινοποιείο  ΕΡΩΧΟΣ του Ν. Αργυρίου (ΠΓΕ Παρνασσού), στις 14-2-2018. Στόχος του Εργαστηρίου ήταν η δικτύωση των Επιχειρηματιών της περιοχής. 

Oμιλος Επιχειρηματιών Παρνασσού -Το πρόγραμμα CLLD-LEADER

Στο εργαστήριο μετείχαν 30 επιχειρηματίες της περιοχής Παρνασσού και Οίτης, ενώ τον συντονισμό του Εργαστηρίου είχαν οι κ.κ. Νίκος Αργυρίου (Οινοποιείο ΕΡΩΧΟΣ), Βασίλης Τσιτσιρίγκος (Δ/ντής του ΟΑΣΕ) και Δημήτρης Χατζαντώνης Δρ.Οικονομολόγος  (Συνεργάτης του ΟΑΣΕ)   

Για περισσότερες πληροφορίες δες την παρουσίαση του Εργαστηρίου &  Φωτογραφικό Υλικό

world  Οργανισμός Ανάπτυξης Στερεάς Ελλάδας-Ανώνυμη Αναπτυξιακή Εταιρεία ΟΤΑ - ΟΑΣΕ

   Γραφεία Εταιρείας
   Kεντρικά Γραφεία: Πλατεία Δημαρχείου, 35002 Αμφίκλεια Φθιώτιδας τηλ./fax: 22340-22588, e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
   Γραφεία Βοιωτίας: Σοφοκλέους 62, 32100 Λιβαδειά, τηλ./fax: 22610-89960, e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
   Γραφεία Eύβοιας: Χαινά 93, 34100 Εύβοια, τηλ.: 22210-60244, e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

logotypes oase 5logo Q check