Δραστηριότητες

Το εργαστήριο για την προοπτική της Kτηνοτροφίας και την Mεταποίηση των προσόντων  ζωικής προέλευσης στην περιοχή Παρνασσού και  Οίτης διοργανώθηκε από τον ΟΑΣΕ στην Αμφίκλεια Φθιώτιδας.

Κτηνοτρόφοι και το Πρόγραμμα CLLD-LEADER

Συμμετείχαν Επαγγελματίες Κτηνοτρόφοι, Τυροκόμοι, τα Σφαγεία  της Κεντρικής Ελλάδας, Εμπειρογνώμονες του ΕΛΓΟ ΔΗΜΗΤΡΑ, ο Πρόεδρος του ΕΛΓΟ Δημητρα κ Καρέτσος και εκ μέρους του ΟΑΣΕ οι Β.Τσιτσιρίγκος, ο Δ. Χατζαντώνης και Δ Σφακιανός (Οικονομολόγοι-συνεργάτες του ΟΑΣΕ).

Πρόσκληση

Για περισσότερες πληροφορίες παρακολουθείστε το σχετικό VIDEO

world  Οργανισμός Ανάπτυξης Στερεάς Ελλάδας-Ανώνυμη Αναπτυξιακή Εταιρεία ΟΤΑ - ΟΑΣΕ

   Γραφεία Εταιρείας
   Kεντρικά Γραφεία: Πλατεία Δημαρχείου, 35002 Αμφίκλεια Φθιώτιδας τηλ./fax: 22340-22588, e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
   Γραφεία Βοιωτίας: Σοφοκλέους 62, 32100 Λιβαδειά, τηλ./fax: 22610-89960, e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
   Γραφεία Eύβοιας: Χαινά 93, 34100 Εύβοια, τηλ.: 22210-60244, e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

logotypes oase 5logo Q check