Εξοικονομώ ΟΤΑ

eksoikonomo

 

 

 

 

 

 

Ο ΟΑΣΕ ΑΑΕ εκπόνησε τρείς (3) μελέτες στο Πρόγραμμα ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΩ για ΟΤΑ, για λογαριασμό των Δήμων Αταλάντης, Λεβαδέων, Ορχομενού, οι οποίες υπεβλήθησαν στο ΚΑΠΕ. Οι προτάσεις αφορούσαν Δράσεις-Παρεμβάσεις για Βελτίωση Ενεργειακής αποδοτικότητας των Δημοσίων Κτιρίων ΟΤΑ. Κάθε πρόταση ήταν προϋπολογισμού 700.000€. Το πρόγραμμα ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΩ του Δήμου Ορχομενού εγκρίθηκε από το ΚΑΠΕ το 2015.
Οι μελέτες του Προγράμματος ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΩ που εκπόνησε ο ΟΑΣΕ αφορούσαν  ΟΛΟΚΛΗΡΩΓΜΕΝΑ ΣΧΕΔΙΑ ΔΡΑΣΗΣ (ΟΣΔ) για το σύνολο των ενεργειακών παρεμβάσεων των Δήμων Αταλάντης, Λιβαδειάς, Ορχομενού και τα οποία εξειδικεύονταν σε συγκεκριμένα ΣΧΕΔΙΑ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗΣ (ΣΧΥ).

 

 

 Ολοκληρωμένα Σχέδια Δράσης:

 Σχέδια Υλοποίησης:

 

Για περισσότερες πληροφορίες για το πρόγραμμα ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΩ για ΟΤΑ πατήστε εδώ.

world  Οργανισμός Ανάπτυξης Στερεάς Ελλάδας-Ανώνυμη Αναπτυξιακή Εταιρεία ΟΤΑ - ΟΑΣΕ

   Γραφεία Εταιρείας
   Kεντρικά Γραφεία: Πλατεία Δημαρχείου, 35002 Αμφίκλεια Φθιώτιδας τηλ./fax: 22340-22588, e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
   Γραφεία Βοιωτίας: Σοφοκλέους 62, 32100 Λιβαδειά, τηλ./fax: 22610-89960, e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
   Γραφεία Eύβοιας: Χαινά 93, 34100 Εύβοια, τηλ.: 22210-60244, e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.