Νέα - Ανακοινώσεις

leader logo

 

Πραγματοποιήθηκε στις 3-2-2021 με τηλεδιάσκεψη το Εργαστήριο Προβληματισμού - Σεμινάριο της ΟΤΔ ΟΑΣΕ με θέμα: Το Πρόγραμμα LEADER-Σύμβολο Καινοτομίας και Ευρωπαϊκής Πολιτικής για την Τοπική Ανάπτυξη με την συμμετοχή 16 ατόμων-στελεχών των ΟΤΔ της Στερεάς. Το σεμινάριο πραγματοποιήθηκε στα πλαίσια της Εμψύχωσης του Ανθρώπινου δυναμικού της ΟΤΔ και της Αξιολόγησης του Τοπικού Προγράμματος CLLD /LEADER.

Συμμετείχαν τα στελέχη της ΟΤΔ ΟΑΣΕ, της ΟΤΔ Νότιας Εύβοιας-Σκύρου, της ΟΤΔ ΦΩΚΙΚΗ, υπηρεσιακοί παράγοντες του ΠΑΑ 2014-2020 και του Εθνικού Αγροτικού Δικτύου καθώς και εξωτερικοί συνεργάτες του ΟΑΣΕ.

Βασικός εισηγητής του Σεμιναρίου ήταν ο Σύμβουλος Αξιολόγησης του Τ.Π. της ΟΤΔ ΟΑΣΕ κ Δ. Χατζαντώνης, ενώ διεξήχθη μια γόνιμη συζήτηση με ουσιαστικές επισημάνσεις για το πρόγραμμα CLLD/LEADEER.

Το περίγραμμα της εισήγησης βρίσκεται στον δικτυακό τόπο του ΟΑΣΕ εδώ.

Την Τηλεδιάσκεψη μπορείτε να την παρακολουθήσετε εδώ.

Το Γραφείο Τύπου της ΟΤΔ ΟΑΣΕ

CLLD-LEADER Παρνασσού-Οίτης

world  Οργανισμός Ανάπτυξης Στερεάς Ελλάδας-Ανώνυμη Αναπτυξιακή Εταιρεία ΟΤΑ - ΟΑΣΕ

   Γραφεία Εταιρείας
   Kεντρικά Γραφεία: Mιαούλη 8, 35133 Λαμία, τηλ./fax: 22310-66553, e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε., Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
   Γραφεία Αμφίκλειας: Πλατεία Δημαρχείου, τηλ./fax: 22340-22588,  e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
   Γραφεία Βοιωτίας: Σοφοκλέους 62, 32100 Λιβαδειά, τηλ./fax: 22610-89960, e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
   Γραφεία Eύβοιας: Χαινά 93, 34100 Εύβοια, τηλ.: 22210-60244, e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

logotypes oase 5logo Q check