Δίκτυο Πίνδος

Δίκτυο-ΠίνδοςΟ ΟΑΣΕ ΑΑΕ από το 2016 πρωτοστάτησε με 11 ΟΤΑ και άλλες 3 Αναπτυξιακές Εταιρείς των ορεινών Περιοχων στην δημιουργία του Δικτύου ΟΤΑ ΠΙΝΔΟΣ (ΑΜΚΕ) με σκοπό τον σχεδιασμό αναπτυξιακής πολιτικής και εδαφικής συνεργασίας στις ορεινές περιοχές.  Στους Δήμους αυτούς συγκαταλέγεται και ο Δήμος Αγράφων από την περιφέρεια Στερεάς. Στα πλαίσια της πρωτοβουλίας σχεδιάζονται Διατοπικά Προγράμματα με θέματα: 

  • Πολιτιστική αρχιτεκτονική κληρονομιά,
  • Τοπικά παραγωγικά συστήματα
  • Ταυτότητα ορεινής ζώνης,
  • Στήριξη ορεινών ΟΤΑ στην υλοποίηση των προγραμματισμών τους.

world  Οργανισμός Ανάπτυξης Στερεάς Ελλάδας-Ανώνυμη Αναπτυξιακή Εταιρεία ΟΤΑ - ΟΑΣΕ

   Γραφεία Εταιρείας
   Kεντρικά Γραφεία: Mιαούλη 8, 35133 Λαμία, τηλ./fax: 22310-66553, e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε., Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
   Γραφεία Αμφίκλειας: Πλατεία Δημαρχείου, τηλ./fax: 22340-22588,  e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
   Γραφεία Βοιωτίας: Σοφοκλέους 62, 32100 Λιβαδειά, τηλ./fax: 22610-89960, e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
   Γραφεία Eύβοιας: Χαινά 93, 34100 Εύβοια, τηλ.: 22210-60244, e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.