Νέα - Ανακοινώσεις

Το Σχέδιο Εμψύχωσης του ΟΑΣΕ προβλέπεται στην ΥΑ 8427/1-8-2017 που αφορά το Πλαίσιο υλοποίησης υπομέτρου 19.4 «Στήριξη για τις λειτουργικές δαπάνες και την εμψύχωση» του Μέτρου 19 (Τοπική Ανάπτυξη με Πρωτοβουλία Τοπικών Κοινοτήτων, ΤΑΠΤοΚ) του Προγράμματος Αγροτικής Ανάπτυξης 2014-2020». Εχει σχεδιαστεί για την καλύτερη υλοποίηση του Τοπικού προγράμματος και περιλαμβάνει ενέργειες σχετικές με την ανάπτυξη των στελεχών της ΟΤΔ, που έχουν την ευθύνη για την υλοποίηση του τοπικού προγράμματος καθώς και ενέργειες που αφορούν στις ομάδες του πληθυσμού, στις οποίες απευθύνεται το πρόγραμμα, ούτως ώστε αυτές να μπορέσουν να συμμετέχουν κατά τον αποτελεσματικότερο τρόπο σε αυτό. Φιλοδοξία της διαδικασίας εμψύχωσης είναι η ανάπτυξη πρωτοβουλιών και η εκπόνηση σχεδίων ανάπτυξης της περιοχής, μέσα στα οποία ο κάθε τοπικός εταίρος θα έχει το δικό του διακριτό ρόλο.

2108 12 28 prog empsixosis

Για δείτε το Ολοκληρωμένο Πρόγραμμα Εμψύχωσης του Τοπικού Πληθυσμού του προγράμματος CLLD/LEADER Παρνασσού - Οίτης, πατήστε εδώ.

world  Οργανισμός Ανάπτυξης Στερεάς Ελλάδας-Ανώνυμη Αναπτυξιακή Εταιρεία ΟΤΑ - ΟΑΣΕ

   Γραφεία Εταιρείας
   Kεντρικά Γραφεία: Mιαούλη 8, 35133 Λαμία, τηλ./fax: 22310-66553, e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε., Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
   Γραφεία Αμφίκλειας: Πλατεία Δημαρχείου, τηλ./fax: 22340-22588,  e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
   Γραφεία Βοιωτίας: Σοφοκλέους 62, 32100 Λιβαδειά, τηλ./fax: 22610-89960, e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
   Γραφεία Eύβοιας: Χαινά 93, 34100 Εύβοια, τηλ.: 22210-60244, e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

logotypes oase 5logo Q check