Νέα - Ανακοινώσεις

Ολοκληρώθηκε στις 30-01-2019 η ηλεκτρονική υποβολή προτάσεων για έργα Δημοσίου Χαρακτήρα στα πλαίσια του Τοπικού Προγράμματος «CLLD/LEADER Παρνασσού – Οίτης», που υλοποιεί ο Οργανισμός Ανάπτυξης Στερεάς Ελλάδας  Ανώνυμη Αναπτυξιακή Εταιρεία ΟΤΑ (Ο.Α.Σ.Ε.).
Συνολικά υποβλήθηκαν 22 προτάσεις με συνολικό προϋπολογισμό (σε Δημόσια Δαπάνη) 2.592.998,42 €, ενώ το ποσό που προκηρύχθηκε ανέρχεται συνολικά σε 1.218.000,00 €.
Αναλυτικά ανά υποδράση υποβλήθηκαν:

Pinkas Dim Erga2

Μετά τη λήξη της προθεσμίας υποβολής των φυσικών φακέλων των δικαιολογητικών των αιτήσεων στήριξης (5 εργάσιμες ημέρες από την ημερομηνία της ηλεκτρονικής υποβολής) θα ξεκινήσει άμεσα η συγκριτική αξιολόγηση των προτάσεων καθώς και η προκήρυξη της 1ης Πρόσκλησης Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος του Μέτρου 19.2 του Τοπικού Προγράμματος «CLLD/LEADER Παρνασσού – Οίτης», που θα αφορά στις παρεμβάσεις Ιδιωτικού Χαρακτήρα.


Για την ΟΤΔ
Ο Συντονιστής του Προγράμματος CLLD/LEADER Παρνασσού – Οίτης

Βασίλειος Τσιτσιρίγκος

world  Οργανισμός Ανάπτυξης Στερεάς Ελλάδας-Ανώνυμη Αναπτυξιακή Εταιρεία ΟΤΑ - ΟΑΣΕ

   Γραφεία Εταιρείας
   Kεντρικά Γραφεία: Mιαούλη 8, 35133 Λαμία, τηλ./fax: 22310-66553, e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε., Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
   Γραφεία Αμφίκλειας: Πλατεία Δημαρχείου, τηλ./fax: 22340-22588,  e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
   Γραφεία Βοιωτίας: Σοφοκλέους 62, 32100 Λιβαδειά, τηλ./fax: 22610-89960, e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
   Γραφεία Eύβοιας: Χαινά 93, 34100 Εύβοια, τηλ.: 22210-60244, e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

logotypes oase 5logo Q check