Νέα - Ανακοινώσεις

Πρόταση ύψους 150.000€ υπέβαλε η Αναπτυξιακή Εταιρεία ΟΑΣΕ σε συνεργασία με Παραγωγούς Κτηνοτρόφους της περιοχής Δελφών-Παρνασσού και τον ΕΛΓΟ ΔΗΜΗΤΡΑ με θέμα Παραγωγή ζυμούμενων γαλακτοκομικών προϊόντων με ιδιαίτερα χαρακτηριστικά από γίδινο γάλα ανώτερης ποιότητας.

DT M16 Gidino

Οι δράσεις του μέτρου αυτού ενισχύονται κατά 100% γεγονός που αποτυπώνει την σπουδαιότητα διασύνδεσης της έρευνας και παραγωγής, και την προσπάθεια ανάπτυξης καινοτομιών στον αγροτικό χώρο.

Η πρόταση περιλαμβάνει:
•    Καταγραφή και αξιολόγηση διαχειριστικών μεθόδων εκτροφής, εκτίμηση διατροφικού πρωτοκόλλου και σιτηρεσίου ποιμνίου, εκτίμηση ποιότητας παραγόμενου γάλακτος
•    Εκτίμηση των ποιοτικών χαρακτηριστικών του παραγόμενου γάλακτος.
•    Πειραματική-Πιλοτική παρασκευή ζυμούμενων γαλακτοκομικών προϊόντων / Τυροκομίσεις/ Παρασκευή γιαουρτιού.
•    Ποιοτικός έλεγχος, εκτίμηση ποιότητας και εκτίμηση καταναλωτικών αναγκών για τα παραγόμενα προϊόντα
•    Διάχυση καινοτομίας σε εταίρους μέσω συνεταιρισμών κτηνοτρόφων, εκπαίδευση των κτηνοτρόφων στην παραγωγή σε μικρή κλίμακα προϊόντων με ιδιαίτερα χαρακτηριστικά και υπεραξία με ταυτόχρονη βελτίωση της παραγωγικότητας και των οικονομικών δεικτών μέσω της προσαρμογής του διατροφικού πρωτοκόλλου και των διαχειριστικών μεθόδων της εκτροφής.

Η πρόταση υπεβλήθη στις 28-11-2018 στο Πληροφοριακό Σύστημα Κρατικών Ενισχύσεων (ΠΣΚΕ).


Το Γραφείο Τύπου του ΟΑΣΕ
3-12-2018

world  Οργανισμός Ανάπτυξης Στερεάς Ελλάδας-Ανώνυμη Αναπτυξιακή Εταιρεία ΟΤΑ - ΟΑΣΕ

   Γραφεία Εταιρείας
   Kεντρικά Γραφεία: Mιαούλη 8, 35133 Λαμία, τηλ./fax: 22310-66553, e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε., Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
   Γραφεία Αμφίκλειας: Πλατεία Δημαρχείου, τηλ./fax: 22340-22588,  e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
   Γραφεία Βοιωτίας: Σοφοκλέους 62, 32100 Λιβαδειά, τηλ./fax: 22610-89960, e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
   Γραφεία Eύβοιας: Χαινά 93, 34100 Εύβοια, τηλ.: 22210-60244, e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

logotypes oase 5logo Q check