Νέα - Ανακοινώσεις

Πρόταση ύψους 300.000€ υπέβαλε η Αναπτυξιακή Εταιρεία ΟΑΣΕ σε συνεργασία με το ΤΕΙ Στερεάς Ελλάδας (Τμήμα Διοίκησης Συστημάτων Εφοδιασμού Θήβας) και άλλους φορείς της ελληνικής περιφέρειας στο Μέτρο Ευρωπαϊκές Συμπράξεις Καινοτομίας  (Μέτρο 16.1 και 16.2) του ΠΑΑ 2014-2020.

DT M16 Ecotrac

Το Μέτρο αφορά την δημιουργία Συμπράξεων Επιστημονικών φορέων, Παραγωγών και Αναπτυξιακών Φορέων για καινοτομίες και καινοτόμες πρακτικές, για την επίλυση προβλημάτων ή την δημιουργία ευκαιριών στον αγροτικό χώρο.Οι δράσεις του μέτρου αυτού ενισχύονται κατά 100% γεγονός που αποτυπώνει την σπουδαιότητα διασύνδεσης της έρευνας και παραγωγής, και την προσπάθεια ανάπτυξης καινοτομιών στον αγροτικό χώρο.

Η πρόταση με τίτλο ECOTRAC - Εξοικονόμηση Ενέργειας Γεωργικών Μηχανημάτων (Energy Efficiency of Agricultural Machinery), αφορά εφαρμογές logistics στο αγροτικό χώρο και την ορθολογική διαχείριση των γεωργικών μηχανημάτων στις καλλιέργειες και στην παραγωγή υποβλήθηκε από την Σύμπραξη των παρακάτω φορέων σε διαπεριφερειακό επίπεδο.

•    Τμήμα Διοίκησης Συστημάτων Εφοδιασμού-ΤΕΙ ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ-ΕΕΕ/ΕΛΚΕ (Συντονιστής)
•    Αναπτυξιακή Εταιρεία ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ (ΟΑΣΕ ΑΕ)
•    Συνεταιρισμός Αγροτών Θεσσαλίας
•    Ένωση Αγροτών Συνεταιρισμένων Καβάλας
•    Αγροτικός Συνεταιρισμός Λιβαδειάς  "Ο ΑΙΧΜΕΑΣ"
•    Αγροτικός Συνεταιρισμός Κιλελέρ
•    Εργαστήριο Γεωργικής Μηχανολογίας - ΕΛΚΕ/ΠΘ


Το Γραφείο Τύπου του ΟΑΣΕ
3-12-2018

world  Οργανισμός Ανάπτυξης Στερεάς Ελλάδας-Ανώνυμη Αναπτυξιακή Εταιρεία ΟΤΑ - ΟΑΣΕ

   Γραφεία Εταιρείας
   Kεντρικά Γραφεία: Mιαούλη 8, 35133 Λαμία, τηλ./fax: 22310-66553, e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε., Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
   Γραφεία Αμφίκλειας: Πλατεία Δημαρχείου, τηλ./fax: 22340-22588,  e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
   Γραφεία Βοιωτίας: Σοφοκλέους 62, 32100 Λιβαδειά, τηλ./fax: 22610-89960, e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
   Γραφεία Eύβοιας: Χαινά 93, 34100 Εύβοια, τηλ.: 22210-60244, e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

logotypes oase 5logo Q check