Νέα - Ανακοινώσεις

Κατανομή πρόσθετων πόρων στις Ομάδες Τοπικής Δράσης (Ο.Τ.Δ.) CLLD/LEADER από τον Περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας  Φ. Σπανό για τις επενδυτικές ανάγκες στις περιοχές LEADER.

Kατανομή πόρων ύψους 3.450.000€ απεφάσισε ο Περιφερειάρχης κ. Φάνης Σπανός, στις ΟΤΔ LEADER για να καλυφτούν οι ανάγκες των επενδύσεων, στις περιοχές που εφαρμόζεται το πρόγραμμα CLLD/LEADER. Οι πόροι αυτοί προέρχονται από το Πρόγραμμα Αγροτικής Ανάπτυξης (ΠΑΑ) 2014-2020 και εκχωρήθηκαν από το ΥΠΑΑΤ στις ελληνικές περιφέρειες, ειδικά για την κάλυψη επενδύσεων στην ΜΕΤΑΠΟΙΗΣΗ ΤΥΠΟΠΟΙΗΣΗ & ΕΜΠΟΡΙΑ  ΑΓΡΟΤΙΚΩΝ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ. 

Στην ΟΤΔ ΟΑΣΕ κατανεμήθησαν πόροι ύψους 300.000€ Δημόσια Δαπάνη και έρχονται να προστεθούν στο αρχικό πρόγραμμα CLLD/LEADER της περιοχής που ήταν 3.950.000€. Μετά και από αυτήν την κατανομή, το Πρόγραμμα της ΟΤΔ ΟΑΣΕ για την περιοχή Παρνασσού-Οίτης ανέρχεται συνολικά σε 4.250.000€ Δημόσια Δαπάνη, αρκετά σημαντικό για το μικρό μέγεθος της περιοχής (15.000 κάτοικοι).

2020 07 24 DT

Εντός των ημερών θα δημοσιευτεί η 2η Προκήρυξη του προγράμματος CLLD/LEADER της ΟΤΔ ΟΑΣΕ, και με τους πρόσθετους πόρους της Περιφέρειας στο Τοπικό Πρόγραμμα LEADER,  θα στηριχτεί περαιτέρω το επενδυτικό  ενδιαφέρον στην περιοχή  Παρνασσού & Οίτης.

Ταυτόχρονα τα υψηλά ποσοστά ενισχύσεων του προγράμματος LEADER (στην 2η προκήρυξη της ΟΤΔ ΟΑΣΕ οι ενισχύσεις θα φτάσουν μέχρι 65%) θα αναθερμάνουν το  επενδυτικό ενδιαφέρον, δημιουργούν νέες προσδοκίες και κινητικότητα στους νέους στις γυναίκες και στους μικρούς παραγωγούς στην περιοχή για δουλειές και ανάπτυξη μικρών επιχειρηματικών μονάδων.  
……………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………
Συνεχίζουμε στον δρόμο της Τοπικής Ανάπτυξης, παρά τις δυσκολίες της περιόδου.

Το Γραφείο Τύπου του ΟΑΣΕ
24-07-2020

world  Οργανισμός Ανάπτυξης Στερεάς Ελλάδας-Ανώνυμη Αναπτυξιακή Εταιρεία ΟΤΑ - ΟΑΣΕ

   Γραφεία Εταιρείας
   Kεντρικά Γραφεία: Mιαούλη 8, 35133 Λαμία, τηλ./fax: 22310-66553, e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε., Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
   Γραφεία Αμφίκλειας: Πλατεία Δημαρχείου, τηλ./fax: 22340-22588,  e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
   Γραφεία Βοιωτίας: Σοφοκλέους 62, 32100 Λιβαδειά, τηλ./fax: 22610-89960, e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
   Γραφεία Eύβοιας: Χαινά 93, 34100 Εύβοια, τηλ.: 22210-60244, e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

logotypes oase 5logo Q check