Νέα - Ανακοινώσεις

Με επιτυχία η εκδήλωση της Ομάδας Τοπικής Δράσης (ΟΤΔ) ΟΑΣΕ
στο Πολύδροσο της Φωκίδας για το  CLLD/LEADER

Πραγματοποιήθηκε με επιτυχία η εκδήλωση ενημέρωσης για το Πρόγραμμα CLLD/LEADER Παρνασσού-Οίτης που διοργάνωσε ο Δήμος Δελφών, ο ΚΟΙΣΠΕ ΒΟΙΛΙΚΑΣ και η ΟΤΔ ΟΑΣΕ με θέμα την ενημέρωση για τις ευκαιρίες του προγράμματος CLLD/LEADER στην περιοχή του Παρνασσού-Οίτης.
Στην εκδήλωση μετείχαν περί τα 40 άτομα, (5 ΚΟΙΝΣΕΠ, συλλογικοί φορείς της περιοχής , ενδιαφερόμενοι επενδυτές, μελετητές κ.λπ.) παρουσίασαν το πρόγραμμα LEADER ο Αντιδήμαρχος Δελφών και Αντιπρόεδρος της Ε.Δ.Π. Κούσουλας Βαγγέλης, η Έλλη Κοτσάνου από την ΚΟΙΣΠΕ Γ. Βολίκας, ο Δ/ντής του ΟΑΣΕ Βασ. Τσιτσιρίγκος και ο Συνεργάτης του ΚΟΙΣΠΕ Μπ. Παναγιωτόπουλος.
2020 07 22 DTΔιεξήχθη μια εξαιρετική συζήτηση μεταξύ των συμμετασχόντων, με στόχο  την ενεργοποίηση όλων για την τοπική ανάπτυξη, την ενίσχυση της απασχόλησης, την στήριξη των νέων για νάχουν κίνητρα παραμονής στην περιοχή,  την απορρόφηση των πόρων του προγράμματος, την ενίσχυση της μικρής επιχειρηματικότητας, και ιδιαίτερα των ΚΟΙΝΣΕΠ που δραστηριοποιούνται στην περιοχή.  
Η εκδήλωση έγινε με αφορμή την επικείμενη 2η Προκήρυξη του Προγράμματος  CLLD/LEADER στην περιοχή Παρνασσού & Οίτης, προκήρυξη που αναμένεται με ζωηρό ενδιαφέρον, λόγω και των υψηλών ενισχύσεων του Τοπικού Προγράμματος που φτάνουν μέχρι 65%.

Το Γραφείο Τύπου του ΟΑΣΕ
23-07-2020

world  Οργανισμός Ανάπτυξης Στερεάς Ελλάδας-Ανώνυμη Αναπτυξιακή Εταιρεία ΟΤΑ - ΟΑΣΕ

   Γραφεία Εταιρείας
   Kεντρικά Γραφεία: Mιαούλη 8, 35133 Λαμία, τηλ./fax: 22310-66553, e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε., Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
   Γραφεία Αμφίκλειας: Πλατεία Δημαρχείου, τηλ./fax: 22340-22588,  e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
   Γραφεία Βοιωτίας: Σοφοκλέους 62, 32100 Λιβαδειά, τηλ./fax: 22610-89960, e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
   Γραφεία Eύβοιας: Χαινά 93, 34100 Εύβοια, τηλ.: 22210-60244, e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

logotypes oase 5logo Q check