Νέα - Ανακοινώσεις

Αποτελέσματα  Αξιολόγησης 1ης Πρόσκλησης Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος Τοπικού Προγράμματος «CLLD/LEADER Περιοχής ΠΑΡΝΑΣΣΟΥ – ΟΙΤΗΣ» για Πράξεις Ιδιωτικού Χαρακτήρα  της Ο.Τ.Δ. ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ Α.Α.Ε.


Μετά την ολοκλήρωση του Δειγματοληπτικού Διοικητικού Ελέγχου των Αιτήσεων Στήριξης στα πλαίσια της 1ης Πρόσκλησης Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος για την υποβολή αιτήσεων στήριξης (παρεμβάσεις Ιδιωτικού Χαρακτήρα), του Υπομέτρου 19.2 του Τοπικού Προγράμματος CLLD/LEADER από την Ε.Υ.Δ. Ε.Π. Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας, η Ο.Τ.Δ. ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ Α.Α.Ε. (ΟΑΣΕ Α.Α.Ε.), ανακοινώνει τον Προσωρινό Πίνακα Κατάταξης των Αιτήσεων Στήριξης που έχουν υποβληθεί.
Ο εν λόγω Πίνακας Κατάταξης θεωρείται προσωρινός και η οριστικοποίησή του θα πραγματοποιηθεί μετά την εξέταση των τυχόν υποβληθεισών Ενδικοφανών Προσφυγών, λαμβανομένης υπόψη της οριστικοποίησης της τελικής βαθμολογικής κατάταξης των δικαιούχων κατά φθίνουσα σειρά, και τη διαθέσιμο προϋπολογισμό ανά υποδράση.
Επί του αποτελέσματος, οι δυνητικοί δικαιούχοι έχουν την δυνατότητα υποβολής Ενδικοφανούς Προσφυγής, κάνοντας χρήση της ιστοσελίδας του Π.Σ.Κ.Ε. (www.ependyseis.gr), εντός αποκλειστικής προθεσμίας δέκα πέντε (15) ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία γνωστοποίησης του Προσωρινού Πίνακα Κατάταξης.
Προς διευκόλυνσή σας, επισυνάπτονται οι Οδηγίες υποβολής Ενδικοφανούς Προσφυγής στο ΠΣΚΕ.

Για να δείτε τον προσωρινό Προσωρινό Πίνακα Κατάταξης πατήστε εδώ.

Για να δείτε Οδηγίες υποβολής Ενδικοφανούς Προσφυγής στο ΠΣΚΕ πατήστε εδώ.

world  Οργανισμός Ανάπτυξης Στερεάς Ελλάδας-Ανώνυμη Αναπτυξιακή Εταιρεία ΟΤΑ - ΟΑΣΕ

   Γραφεία Εταιρείας
   Kεντρικά Γραφεία: Mιαούλη 8, 35133 Λαμία, τηλ./fax: 22310-66553, e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε., Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
   Γραφεία Αμφίκλειας: Πλατεία Δημαρχείου, τηλ./fax: 22340-22588,  e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
   Γραφεία Βοιωτίας: Σοφοκλέους 62, 32100 Λιβαδειά, τηλ./fax: 22610-89960, e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
   Γραφεία Eύβοιας: Χαινά 93, 34100 Εύβοια, τηλ.: 22210-60244, e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

logotypes oase 5logo Q check