Νέα - Ανακοινώσεις

Συνεδρίασε την Παρασκευή 17/01/2020 η Επιτροπή Διαχείρισης του Προγράμματος (Ε.Δ.Π.) CLLD-LEADER Παρνασσού-Οίτης με θέμα την εξέταση της πορείας του προγράμματος για την περιοχή Παρνασσού-Οίτης και την συγκρότηση σε σώμα.

Στη συνεδρίαση ομόφωνα εκλέχτηκε πρόεδρος της Ε.Δ.Π. η κα. Αθανασία Στιβακτή (Δήμαρχος Αμφίκλειας-Ελάτειας), Αντιπρόεδρος ο κ. Βαγγέλης Κούσουλας (Αντιδήμαρχος Δήμου Δελφών) και Γραμματέας ο κ. Παναγιώτης Ρούμελης (Πρόεδρος Λαογραφικού Ιστορικού Συλλόγου Πολυδρόσου «Η ΣΟΥΒΑΛΑ ΠΑΡΝΑΣΣΟΥ»).

Σημειώνουμε ότι η Ε.Δ.Π. που είναι το όργανο Διοίκησης και Διαχείρισης του προγράμματος CLLD-LEADER για την περιοχή Παρνασσού-Οίτης, αποτελείται από εννέα (9) φορείς : Δήμοι  Αμφίκλειας-Ελάτειας, Δελφών και Λαμιέων, Φορέας Διαχείρισης Εθνικού Δρυμού Παρνασσού,  Λαογραφικός Ιστορικός Σύλλογος Πολυδρόσου «Η ΣΟΥΒΑΛΑ ΠΑΡΝΑΣΣΟΥ», Αγρ. Συνεταιρισμός Ελάτειας, Επιμορφωτικός Εκπολιτιστικός Σύλλογος Γυναικών Αμφίκλειας, Πολιτιστικός Σύλλογος Νέων Γραβιάς και Εμπορικός Σύλλογος Αμφίκλειας.

2020 01 20 DeltioTypoy

Λαμία, 20-01-2020

world  Οργανισμός Ανάπτυξης Στερεάς Ελλάδας-Ανώνυμη Αναπτυξιακή Εταιρεία ΟΤΑ - ΟΑΣΕ

   Γραφεία Εταιρείας
   Kεντρικά Γραφεία: Mιαούλη 8, 35133 Λαμία, τηλ./fax: 22310-66553, e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε., Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
   Γραφεία Αμφίκλειας: Πλατεία Δημαρχείου, τηλ./fax: 22340-22588,  e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
   Γραφεία Βοιωτίας: Σοφοκλέους 62, 32100 Λιβαδειά, τηλ./fax: 22610-89960, e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
   Γραφεία Eύβοιας: Χαινά 93, 34100 Εύβοια, τηλ.: 22210-60244, e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

logotypes oase 5logo Q check