Νέα - Ανακοινώσεις

Σε Ημερίδα του Υπ. Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων η Αναπτυξιακή Εταιρεία ΟΑΣΕ

Στις 29 Νοεμβρίου 2018 η ΕΥΔ ΠΑΑ 2014-2020, πραγματοποίησε Ημερίδα Ανάπτυξης ικανοτήτων για την οργάνωση της αξιολόγησης σε τοπικό επίπεδο η οποία αφορούσε στις Ομάδες Τοπικής Δράσης LEADER/CLLD. Στην ημερίδα συμμετείχαν ενεργά 72 εκπρόσωποι από 42 ΟΤΔ LEADER/CLLD 2014-2020, 2 εκπρόσωποι από την ΕΥΔ της Αλιείας και 2 σύμβουλοι ανάπτυξης.

Σε Ημερίδα Υπ. Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων η Αναπτυξιακή Εταιρεία ΟΑΣΕ

Στην ημερίδα δύο (2) Ελληνικές ΟΤΔ, η Εταιρεία Τοπικής Ανάπτυξης Λέσβου–ΕΤΑΛ και η Αναπτυξιακή Εταιρεία ΟΑΣΕ, παρουσίασαν στις ελληνικές ΟΤΔ την προετοιμασία που έχουν κάνει για την αξιολόγηση του προγράμματος CLLD-LEADER.  Στόχος της ημερίδας, ήταν η ευαισθητοποίηση των ΟΤΔ και η περαιτέρω εξειδίκευση των ενεργειών που απαιτούνται και των κατάλληλων ερωτημάτων αξιολόγησης που πρέπει να τεθούν, προκειμένου οι ΟΤΔ να οργανώσουν την αξιολόγηση των τοπικών τους προγραμμάτων και να καταρτίσουν το Σχέδιο Αξιολόγησης τους. 

Χάρτης CLLD/LEADER Παρνασσός - Οίτη

Για να κατεβάσετε την παρουσίαση του ΟΑΣΕ στην Ημερίδα πατήστε εδώ

Το Γραφείο Τύπου του ΟΑΣΕ
11-12-2018

world  Οργανισμός Ανάπτυξης Στερεάς Ελλάδας-Ανώνυμη Αναπτυξιακή Εταιρεία ΟΤΑ - ΟΑΣΕ

   Γραφεία Εταιρείας
   Kεντρικά Γραφεία: Mιαούλη 8, 35133 Λαμία, τηλ./fax: 22310-66553, e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε., Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
   Γραφεία Αμφίκλειας: Πλατεία Δημαρχείου, τηλ./fax: 22340-22588,  e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
   Γραφεία Βοιωτίας: Σοφοκλέους 62, 32100 Λιβαδειά, τηλ./fax: 22610-89960, e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
   Γραφεία Eύβοιας: Χαινά 93, 34100 Εύβοια, τηλ.: 22210-60244, e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

logotypes oase 5logo Q check