Ερευνώ-Δημιουργώ-Καινοτομώ

O ΟΑΣΕ θα υλοποιήσει σε συνεργασία με ερευνητικούς φορείς το πρόγραμμα «Επαυξημένη Περιήγηση στους Εθνικούς Δρυμούς», με χρηματοδότηση της Γεν.Γραμματείας Ερευνας & Τεχνολογίας (ΓΓΕΤ) στο Πρόγραμμα ΕΡΕΥΝΩ-ΔΗΜΙΟΥΡΓΩ-ΚΑΙΝΟΤΟΜΩ.

Ereuno dioyrgo kainotomo

Το πρόγραμμα με αρ. έγκρισης  ΕΥΔΕ-ΕΤΑΚ 402 / 1-2-2018 Αρ. ΑΔΑ, αφορά την περιήγηση και την ανάδειξη της ιδιαίτερης ταυτότητας των περιοχών Παρνασσού και Οίτης (μονοπάτια, χλωρίδα, περιβάλλον) την προβολή στην Ελλάδα και στο Εξωτερικό μέσω εφαρμογής νέων τεχνολογιών και συστημάτων. 

Προϋπολογισμός: 940.830,80€

Πρόγραμμα: Υπ. Παιδείας Έρευνας & Θρησκευμάτων, Γενική Γραμματεία Έρευνας & Τεχνολογίας - ΕΠΑνΕΚ

Κωδ. Έργου: Τ1ΕΔΚ-Ο3844

Χρόνος Υλοποίησης: 2018-2023

Περιοχή Υλοποίησης: Ορεινό σύμπλεγμα κεντρικής Στερεάς Ελλάδας Εθνικοί Δρυμοί: Παρνασσός και Οίτη

Για την παρουσίαση του προγράμματος "Επαυξημένη Περιήγηση στους Εθνικούς Δρυμούς" πατήστε εδώ.

Για περισσότερες πληροφορίες, για την ενιαία Δράση "Ερευνώ – Δημιουργώ – Καινοτομώ" πατήστε εδώ.

world  Οργανισμός Ανάπτυξης Στερεάς Ελλάδας-Ανώνυμη Αναπτυξιακή Εταιρεία ΟΤΑ - ΟΑΣΕ

   Γραφεία Εταιρείας
   Kεντρικά Γραφεία: Mιαούλη 8, 35133 Λαμία, τηλ./fax: 22310-66553, e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε., Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
   Γραφεία Αμφίκλειας: Πλατεία Δημαρχείου, τηλ./fax: 22340-22588,  e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
   Γραφεία Βοιωτίας: Σοφοκλέους 62, 32100 Λιβαδειά, τηλ./fax: 22610-89960, e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
   Γραφεία Eύβοιας: Χαινά 93, 34100 Εύβοια, τηλ.: 22210-60244, e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.