Προκηρύξεις – Διαγωνισμοί

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

για κατάρτιση Σύμβασης Μίσθωσης Έργου

H εταιρεία ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ (ΟΑΣΕ ΑΑΕ), στο πλαίσιο του έργου «Επαυξημένη Περιήγηση στους Εθνικούς Δρυμούς (AdVENt)» που συγχρηματοδοτείται από την  Δράση Εθνικής Εμβέλειας «Ερευνώ-Δημιουργώ-Καινοτομώ», Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Ανταγωνιστικότητα, Επιχειρηματικότητα και Καινοτομία (ΕΠΑνΕΚ), ΕΣΠΑ 2014-2020.

ανακοινώνει

ότι προτίθεται να συνάψει Σύμβαση Μίσθωσης Έργου (Εξωτερική Συνεργασία-Δελτίο Παροχής Υπηρεσιών) των ειδικοτήτων:

  • Περιβαλλοντολόγος ΠΕ–Επιστήμη Περιβάλλοντος
  • Πολιτικός Μηχανικός-Αρχιτέκτονας ΠΕ
  • Οικονομολόγος / Οικονομίας & Οικονομικών Επιστημών ΠΕ/ΤΕ

Η πρόσκληση δημοσιεύεται στο πλαίσιο του εγκεκριμένου προγράμματος «Επαυξημένη Περιήγηση στους Εθνικούς Δρυμούς (AdVENt)» με κωδικό Τ1ΕΔΚ-03844 της Δράσης Εθνικής Εμβέλειας «Ερευνώ-Δημιουργώ-Καινοτομώ», του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Ανταγωνιστικότητα, Επιχειρηματικότητα και Καινοτομία (ΕΠΑνΕΚ), ΕΣΠΑ 2014-2020 και διενεργείται με τους όρους αυτού.

Το αντικείμενο της σύμβασης αφορά στην υλοποίηση δράσεων του προγράμματος (AdVENt) στα γραφεία του ΟΑΣΕ στην Αμφίκλειας της ΟΑΣΕ ΑΕ. Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να υποβάλλουν σφραγισμένο Φάκελο Συμμετοχής (ιδιοχείρως ή ταχυδρομικά ή με ταχυμεταφορά) στα Γραφεία του ΟΑΣΕ στην Λαμία, οδός Μιαούλη 8, μέχρι τη 23/12/2020, και ώρα 14:00.

Οι Φάκελοι Συμμετοχής θα πρέπει να έχουν την ένδειξη «Πρόσκληση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος για διεξαγωγή της πιλοτικής λειτουργίας των επαυξημένης πραγματικότητας (AR) εφαρμογών περιήγησης» και να πρωτοκολληθούν μέχρι την προαναφερόμενη  ημερομηνία και ώρα. Φάκελοι που θα υποβληθούν μετά την παραπάνω ημερομηνία και ώρα, θα αποκλείονται από τη διαδικασία της αξιολόγησης.

Υπεύθυνη για διανομή της Προκήρυξης και για παροχή πληροφοριών, τις εργάσιμες ημέρες και ώρες: κα Αργυροπούλου Αικατερίνη, οδός Μιαούλη 8, τηλ. 22310-66553.
Το υλικό της Προκήρυξης είναι αναρτημένο στην ιστοσελίδα του ΟΑΣΕ (www.oase.com.gr) απ’ όπου μπορούν να το προμηθεύονται οι ενδιαφερόμενοι.Η επιλογή των υποψηφίων θα γίνει ύστερα από αξιολόγησή τους από την αρμόδια Επιτροπή  και η σύμβαση θα υπογραφεί από τον Πρόεδρο του ΔΣ του ΟΑΣΕ ή τον Γεν Δ/ντή.

 


Λαμία, 04/12/2020

Για το ΔΣ ΟΑΣΕ

Ο πρόεδρος

Ταγκαλέγκας Δημ. Ιωάννης

 

Για να δείτε την αναλυτική πρόσκληση πατήστε εδώ.

Προκυρήξεις Πρόσφατα

world  Οργανισμός Ανάπτυξης Στερεάς Ελλάδας-Ανώνυμη Αναπτυξιακή Εταιρεία ΟΤΑ - ΟΑΣΕ

   Γραφεία Εταιρείας
   Kεντρικά Γραφεία: Πλατεία Δημαρχείου, 35002 Αμφίκλεια Φθιώτιδας τηλ./fax: 22340-22588, e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
   Γραφεία Βοιωτίας: Σοφοκλέους 62, 32100 Λιβαδειά, τηλ./fax: 22610-89960, e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
   Γραφεία Eύβοιας: Χαινά 93, 34100 Εύβοια, τηλ.: 22210-60244, e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

logotypes oase 5logo Q check