Νέα - Ανακοινώσεις

Σε συνέχεια των ημερίδων που πραγματοποιήθηκαν στις 29 Νοεμβρίου του 2018 και 20 Νοεμβρίου του 2020, καθώς και των διμερών onlineσυναντήσεων που ακολούθησαν στο τέλος του 2020 και στις αρχές του 2021 , η Μονάδα Θεσμικής Υποστήριξης & Αξιολόγησης, διοργανώνει ημερίδα με θέμα «Ανάπτυξη ικανοτήτων για την αξιολόγηση σε τοπικό επίπεδο – Πορεία Υλοποίησης & Επόμενα Βήματα».

Στόχος του Σεμιναρίου είναι η παρουσίαση της μέχρι τώρα υλοποίησης της αξιολόγησης του CLLD/LEADERσε τοπικό επίπεδο και η οργάνωση των επόμενων βημάτων.Οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να ενημερωθούν σχετικά με ενέργειες αξιολόγησης που έχουν ήδη δρομολογήσει ή/και υλοποιήσει άλλες ΟΤΔ και να ανταλλάξουν απόψεις για τα επόμενα βήματα της αξιολόγησης.

Στην ημερίδα μπορούν να συμμετέχουν οι εκπρόσωποι των ΟΤΔ που έχουν ορισθεί υπεύθυνοι για θέματα αξιολόγησης, καθώς και οι Γενικοί Διευθυντές των Αναπτυξιακών Εταιρειών ή/και Συντονιστές των τοπικών προγραμμάτων.

Πρόσκληση και Πρόγραμμα της ημερίδας (πατήστε εδώ).

world  Οργανισμός Ανάπτυξης Στερεάς Ελλάδας-Ανώνυμη Αναπτυξιακή Εταιρεία ΟΤΑ - ΟΑΣΕ

   Γραφεία Εταιρείας
   Kεντρικά Γραφεία: Πλατεία Δημαρχείου, 35002 Αμφίκλεια Φθιώτιδας τηλ./fax: 22340-22588, e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
   Γραφεία Βοιωτίας: Σοφοκλέους 62, 32100 Λιβαδειά, τηλ./fax: 22610-89960, e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
   Γραφεία Eύβοιας: Χαινά 93, 34100 Εύβοια, τηλ.: 22210-60244, e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

logotypes oase 5logo Q check