Νέα - Ανακοινώσεις

Εργαστήριο Επιχειρηματικότητας στο Αγρόκτημα ΑΜΦΙΚΑΙΑ διοργάνωσε η ΟΤΔ ΟΑΣΕ για την υποβολή Αιτήσεων Στήριξης στο CLLD/LEADER».

 Εργαστήριο με Επιχειρηματίες και Εκπροσώπους Συλλογικών Φορέων πραγματοποιήθηκε από την ΟΤΔ ΟΑΣΕ την Δευτέρα 15/4/2019 στο ΑΓΡΟΚΤΗΜΑ ΑΜΦΙΚΑΙΑ στην Τιθορέα με αφορμή την προκήρυξη του προγράμματος CLLD/LEADER. Στόχος του Εργαστηρίου ήταν η υποκίνηση των επιχειρηματιών για να καταθέσουν Αιτήσεις Στήριξης στο πρόγραμμα που προκηρύχτηκε στις 10-9-2009.
2019 04 15 DT 
Την παρουσίαση του Προγράμματος, του Φακέλου Υποψηφιότητας, των επιλέξιμων δράσεων και τις προδιαγραφές έκανε ο συνεργάτης του ΟΑΣΕ Γ. Σιακαβέλλας. Οι συμμετέχοντες επιχειρηματίες σε μια αναλυτική συζήτηση, αναφέρθηκαν στις ανάγκες στήριξης των ΜΜΕ, στις προσδοκίες που δημιουργεί το LEADER, ενώ παράλληλα αναφέρθηκαν με ερωτήματα στην συμπλήρωση του Φακέλου, στο χρονοδιάγραμμα του προγράμματος και στις επιλέξιμες δράσεις.  


Τιθορέα 15-04-20196
 Το γραφείο Τύπου

world  Οργανισμός Ανάπτυξης Στερεάς Ελλάδας-Ανώνυμη Αναπτυξιακή Εταιρεία ΟΤΑ - ΟΑΣΕ

   Γραφεία Εταιρείας
   Kεντρικά Γραφεία: Mιαούλη 8, 35133 Λαμία, τηλ./fax: 22310-66553, e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε., Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
   Γραφεία Αμφίκλειας: Πλατεία Δημαρχείου, τηλ./fax: 22340-22588,  e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
   Γραφεία Βοιωτίας: Σοφοκλέους 62, 32100 Λιβαδειά, τηλ./fax: 22610-89960, e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
   Γραφεία Eύβοιας: Χαινά 93, 34100 Εύβοια, τηλ.: 22210-60244, e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

logotypes oase 5logo Q check