Νέα - Ανακοινώσεις

«Άνοιξε» το πρόγραμμα CLLD-LEADER Περιοχής Παρνασσού Οίτης από την Αναπτυξιακή Εταιρεία ΟΑΣΕ

Στην τελική ευθεία (από χτες) για την έναρξη υποβολής Αιτήσεων Στήριξης βρίσκεται το πρόγραμμα CLLD/LEADER της ΟΤΔ ΟΑΣΕ για την περιοχή Παρνασσού-Οίτης. Σε σύσκεψη που έγινε στο Αγρόκτημα ΑΜΦΙΚΑΙΑ παρουσιάστηκαν σε Συλλογικούς φορείς, Συνεταιρισμούς, και Κοινωνικές Συνεταιριστικές Οργανώσεις της περιοχής οι δράσεις του προγράμματος για τον Ιδιωτικό τομέα (Ιδιωτικές επενδύσεις). Η Αναπτυξιακή Εταιρεία OΑΣΕ, Ομάδα Τοπικής Δράσης CLLD-LEADER Περιοχής Παρνασσού Οίτης παρουσίασε αναλυτικά στους μετέχοντες τον Φάκελο Υποψηφιότητας.

2019 04 10 DT

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να λαμβάνουν ενημέρωση από τον Δικτυακό τόπο της ΟΑΣΕ, ή να απευθύνονται στα στελέχη της Εταιρείας προκειμένου να ετοιμάσουν ποιοτικές προτάσεις για υποβολή στο πρόγραμμα.
Η πρόκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος της ΟΤΔ ΟΑΣΕ έχει προθεσμία τουλάχιστον 60 ημερών για τους ενδιαφερόμενους για την ετοιμασία και υποβολή του Φακέλου τους

Το Γραφείο Τύπου
11-04-2019

world  Οργανισμός Ανάπτυξης Στερεάς Ελλάδας-Ανώνυμη Αναπτυξιακή Εταιρεία ΟΤΑ - ΟΑΣΕ

   Γραφεία Εταιρείας
   Kεντρικά Γραφεία: Mιαούλη 8, 35133 Λαμία, τηλ./fax: 22310-66553, e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε., Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
   Γραφεία Αμφίκλειας: Πλατεία Δημαρχείου, τηλ./fax: 22340-22588,  e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
   Γραφεία Βοιωτίας: Σοφοκλέους 62, 32100 Λιβαδειά, τηλ./fax: 22610-89960, e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
   Γραφεία Eύβοιας: Χαινά 93, 34100 Εύβοια, τηλ.: 22210-60244, e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

logotypes oase 5logo Q check