Νέα - Ανακοινώσεις

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η Εσπερίδα που διοργάνωσε η ΟΤΔ ΟΑΣΕ, ο Εκπολιτιστικός Σύλλογος Μπράλλου και ο Δήμος Αμφίκλειας-Ελάτειας το Σάββατο 9-11-2019 στο Δημοτικό Σχολείο Μπράλλου με θέμα το ΤΣΙΠΟΥΡΟ. Την εκδήλωση άνοιξε ο Πρόεδρος του Συλλόγου Μπράλλου κ Γ. Ανδριτσόπουλος, που αναφέρθηκε στις δράσεις που αναπτύσσει ο Σύλλογος του Μπράλλου με κορυφαία την ΓΙΟΡΤΗ του ΤΣΙΠΟΥΡΟΥ που έχει γίνει θεσμός εδώ και 15 χρόνια.

Ο κ. Πέτρος Ταραντίλης - καθηγητής του Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών (πρόεδρος του Τμήματος του, αναφέρθηκε στην παραγωγική διαδικασία του τσίπουρου, και στις τεχνικές προδιαγραφές που πρέπει να τηρούνται για να παράγεται ένα προϊόν υγιεινό και ασφαλές. Με την τήρηση των προδιαγραφών μπορεί το τσίπουρο να κατοχυρωθεί σας ένα χαρακτηριστικό και τυπικό ελληνικό προϊόν. Ένα προϊόν που να μπορούμε να το πιούμε στην υγειά μας.  

Ο Δ/ντής του ΟΑΣΕ κ. Βασίλης Τσιτσιρίγκος αναφέρθηκε στις ευκαιρίες και στις προοπτικές που διαμορφώνει το Πρόγραμμα CLLD/LEADER στην περιοχή Παρνασσού και Οίτης, ενισχύοντας μικρές παραγωγικές δραστηριότητες. Ταυτόχρονα αναδεικνύεται η ταυτότητα των περιοχών, ενισχύεται ο συνεργατισμός και οι συλλογικές πρωτοβουλίες των τοπικών κοινωνιών.

Ergastirio 10

Το Γραφείο Τύπου

10-11-2019

world  Οργανισμός Ανάπτυξης Στερεάς Ελλάδας-Ανώνυμη Αναπτυξιακή Εταιρεία ΟΤΑ - ΟΑΣΕ

   Γραφεία Εταιρείας
   Kεντρικά Γραφεία: Mιαούλη 8, 35133 Λαμία, τηλ./fax: 22310-66553, e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε., Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
   Γραφεία Αμφίκλειας: Πλατεία Δημαρχείου, τηλ./fax: 22340-22588,  e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
   Γραφεία Βοιωτίας: Σοφοκλέους 62, 32100 Λιβαδειά, τηλ./fax: 22610-89960, e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
   Γραφεία Eύβοιας: Χαινά 93, 34100 Εύβοια, τηλ.: 22210-60244, e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

logotypes oase 5logo Q check