Νέα - Ανακοινώσεις

Σύσκεψη εργασίας με θέμα τις δράσεις που αφορούν τα Δημόσια Έργα του προγράμματος CLLD-LEADER Παρνασσού-Οίτης, θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα 20/8/2018 και ώρα 7 μ.μ. Επτάλοφο Φωκίδας (Δήμου Δελφών). Η σύσκεψη θα πραγματοποιηθεί με τους ΟΤΑ Αμφίκλειας, Δελφών, Ελάτειας, Λαμιέων, τους τοπικούς πολιτιστικούς φορείς  και  επαγγελματίες της περιοχής, και την συνεργασία της Ομάδας Τοπικής Δράσης - ΟΑΣΕ

Στην σύσκεψη θα παρουσιαστούν οι ευκαιρίες  του προγράμματος CLLD-LEADER Παρνασσού-Οίτης και ειδικότερα των Δράσεων που αφορούν παρεμβάσεις φορέων του Δημοσίου.

To Γραφείο Τύπου της ΟΤΔ
14-08-2018

world  Οργανισμός Ανάπτυξης Στερεάς Ελλάδας-Ανώνυμη Αναπτυξιακή Εταιρεία ΟΤΑ - ΟΑΣΕ

   Γραφεία Εταιρείας
   Kεντρικά Γραφεία: Mιαούλη 8, 35133 Λαμία, τηλ./fax: 22310-66553, e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε., Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
   Γραφεία Αμφίκλειας: Πλατεία Δημαρχείου, τηλ./fax: 22340-22588,  e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
   Γραφεία Βοιωτίας: Σοφοκλέους 62, 32100 Λιβαδειά, τηλ./fax: 22610-89960, e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
   Γραφεία Eύβοιας: Χαινά 93, 34100 Εύβοια, τηλ.: 22210-60244, e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

logotypes oase 5logo Q check